Prijzen

Vind hieronder de prijzen voor boottochten en voor eten en drinken op de werf te Enter.

  • Voor varen en rondleiding op de werf worden de prijzen die in rekening worden gebracht per groep aangegeven.
  • De prijs voor eten en drinken is afhankelijk van je keuze die je in opmerking-veld kunt aangeven. De prijzen hiervoor zijn per persoon of per stuk en zijn zichtbaar tijdens het boeken. Om een idee te krijgen van de totale kosten van een groepsbezoek aan de werf, kun je deze gegevens gebruiken.  

Betaalwijze:

  • Boottochten s.v.p. contant betalen aan de schippers. in Enter kan ook met betaalkaart worden betaald, op de andere twee locaties alleen contant.
  • Kleine verteringen kunnen ter plekke op de werf worden afgerekend zowel contant als met betaalkaart.
  • Voor grotere bedragen (voor buffet, lunch e.d.) sturen we een factuur. 

 

Laatste nieuws

VOOR MEER NIEUWS >>

Varen waar geen water is

ZOALS HET GING EN ZOALS HET GAAT

De Regge

De Regge is een regenrivier die vroeger al het water opving en als riool gebruikt werd. Nu is zij helder en zo schoon dat zelfs het ijsvogeltje weer is te zien.

Lees verder

Overtoom

Wie kent niet het woord overtoom? In de Regge passeert de zomp twee stuwen met hulp van overtomen, een lorrie waar de zomp opvaart en naar de andere kant getrokken wordt.

Lees verder

Geschiedenis

De Regge was wat nu de A1 is, dé levensader van Twente naar de Hanzesteden Zwolle en Kampen. 200 jaar geleden voeren hier honderden Enterse zompen en nu weer drie.

Lees verder

De Zompen

De zomp is een eikenhouten platbodem van ± 12 meter lang met fokzeil en grootzeil. Een fantastisch zeilschip en goed bestuurbaar en zeer geschikt voor ondiep water.

Lees verder