Enkele suggesties voor catering voor groepen

 

 

S.v.p. bij boeking in Opmerking-veld aangeven wat en hoeveel je wenst. 

 

Koffie etc.

Als je alleen iets wil drinken dan hoef je dit niet aan te geven. S.v.p. wel vermelden hoeveel krentewegge of gebak je eventueel denkt nodig te hebben.

 

Te bestellen voor minimaal 15 personen

Luxe hapjesbuffet € 18,50 p.p.
Rundvleessalade, warme beenham, saté met saus, stukjes varkenshaas in roomsaus, kippenpootjes, gehaktballetjes, rollade, stokbrood, sausjes en franse kaassoorten, zoute haring, belegde stokbroodjes met paling en zalm.

Stamppotbuffet € 19,00 p.p. 
3 soorten stamppot. Hutspot, zuurkool en boerenkool met worst, speklapjes, spareribs en goed gevulde hachee.

Koud/warm buffet v.a. € 20,50 p.p. 
Rundvleessalade,zalmsalade, schnitzels, beenham, saté met satésaus, varkenshaas in roomsaus, rollade, gebakken aardappeltjes, stokbrood met sausjes en kruidenboter en zoute haring. Tegen meerprijs zijn er naar eigen wens ook aanvullingen mogelijk zoals bijvoorbeeld: paling, zalm of diverse soorten groenten.

Pudding- en ijsbuffet € 4,50 p.p.

Lunch € 12,00 p.p. 
Diverse soorten brood, harde en zachte broodjes, croissants, beschuit, roggebrood, pudding- en vruchtenbroodjes, gekookt eitje, diverse soorten broodbeleg zoals vleeswaren en zoetigheid (jam en hagelslag) met melk en karnemelk, de koffie en thee worden ter plekke bereid.

Luxe lunch € 17,00 p.p. 
Zoals hierboven omschreven aangevuld met tomaten- of champignonsoep vooraf, kroket, omelet met prei, ui en champignons en jus d'orange.

 

Te bestellen voor minimaal 15 personen 

Hapjes per stuk

  • Hapjes normaal € 0,80
  • Luxe hapjes € 0,95


Broodjes per stuk

  • Belegde broodjes € 2,10
  • Broodje zalm € 3,50
  • Broodje kroket € 2,50
  • Broodje beenham € 3,25
  • Broodje rollade € 3,25

 

Laatste nieuws

VOOR MEER NIEUWS >>

Varen waar geen water is

ZOALS HET GING EN ZOALS HET GAAT

De Regge

De Regge is een regenrivier die vroeger al het water opving en als riool gebruikt werd. Nu is zij helder en zo schoon dat zelfs het ijsvogeltje weer is te zien.

Lees verder

Overtoom

Wie kent niet het woord overtoom? In de Regge passeert de zomp twee stuwen met hulp van overtomen, een lorrie waar de zomp opvaart en naar de andere kant getrokken wordt.

Lees verder

Geschiedenis

De Regge was wat nu de A1 is, dé levensader van Twente naar de Hanzesteden Zwolle en Kampen. 200 jaar geleden voeren hier honderden Enterse zompen en nu weer drie.

Lees verder

De Zompen

De zomp is een eikenhouten platbodem van ± 12 meter lang met fokzeil en grootzeil. Een fantastisch zeilschip en goed bestuurbaar en zeer geschikt voor ondiep water.

Lees verder