Controle Boeking Varen

Deze pagina is bedoeld voor onze vrijwilligers om te zien of er voor een bepaalde tijd geboekt is om te varen.

Vrijwilligers, 

Rooster is zo ingesteld dat er voor elk half uur geboekt kan worden gedurende bepaalde delen van de dag. Volledig rooster is hieronder te downloaden. De tijden dat er vaste vaarten zijn gepland, zijn niet beschikbaar voor boeking. Alleen boekingen die binnen het rooster vallen worden weergegeven in de agenda's per locatie. Je ziet de geboekte vaarten voor de locaties Enter, Rijssen en Hellendoorn die binnen rooster vallen. De agenda's van afspraken voor varen laten zien welke tijden bezet zijn en welke beschikbaar zijn vanaf dit moment. BEZET = geboekt dus varen, vrij = nog niet geboekt, dus beschikbaar. Boekingen die buiten het rooster vallen worden niet altijd weergegeven helaas. 

Boekingen en annuleringen voor Rijssen, Enter en Hellendoorn zijn mogelijk tot 2 dagen (48 uur) voor afspraak. Daarom zie je voor de eerste 48 uur na dit moment alleen de geboekte tijden (BEZET). Als je dus voor de eerste 48 uur geen informatie ziet, houdt dat in dat er voor die tijd geen boekingen zijn. Per locatie zijn er 2 afspraaktypes in dit overzicht. Als 1 van de 2 is geboekt zie je BEZET voor het afspraaktype dat is geboekt, daarmee vervalt de beschikbaarheid van het andere afspraaktype en is daarom niet meer zichtbaar voor die tijd. Dit is zo omdat beide afspraaktypes gebruik maken van een en dezelfde resource.

Tip: Houd je smartphone horizontaal om lijst te lezen. Scroll maand rechtsboven de module.

 

Check gemaakte boekingen

Kies locatie-agenda voor varen

    

Enter      Rijssen     Hellendoorn 

 

 Bijzondere vaarten  

 

Roosters 

 Download Vaarrooster groepen

       

   Online boeken

Laatste nieuws

VOOR MEER NIEUWS >>

Varen waar geen water is

ZOALS HET GING EN ZOALS HET GAAT

De Regge

De Regge is een regenrivier die vroeger al het water opving en als riool gebruikt werd. Nu is zij helder en zo schoon dat zelfs het ijsvogeltje weer is te zien.

Lees verder

Overtoom

Wie kent niet het woord overtoom? In de Regge passeert de zomp twee stuwen met hulp van overtomen, een lorrie waar de zomp opvaart en naar de andere kant getrokken wordt.

Lees verder

Geschiedenis

De Regge was wat nu de A1 is, dé levensader van Twente naar de Hanzesteden Zwolle en Kampen. 200 jaar geleden voeren hier honderden Enterse zompen en nu weer drie.

Lees verder

De Zompen

De zomp is een eikenhouten platbodem van ± 12 meter lang met fokzeil en grootzeil. Een fantastisch zeilschip en goed bestuurbaar en zeer geschikt voor ondiep water.

Lees verder