Controle Boeking Varen

Deze pagina is bedoeld voor onze vrijwilligers om te zien of er geboekt is voor een bepaalde tijd om te varen.

Wat wordt er getoond:

  • Locaties Enter, Rijssen: Alle vaarten voor 13:00, 14:30, 16:00 uur in bepaalde locatie, bedoeld voor schippers. Hellendoorn, dit seizoen geen vaarten meer. Rijssen inclusief combi Vaart+Pelmolenbezoek.
  • Alle locaties in één overzicht: Alle vaarten (ook combi's) in één overzicht, soms handig. Voor controle om te zien of er een vaart is geboekt, is het beter bovengenoemde overzichten te gebruiken.
  • Voor Hellendoorn kan voor dit seizoen niet meer geboekt worden.

Kies locatie voor varen

    

Enter           Rijssen         Hellendoorn 

  

Alle locaties in één overzicht

 

 Instructie

 

Ga naar Online-Boeken, Alle boekingen

Laatste nieuws

VOOR MEER NIEUWS >>

Varen waar geen water is

ZOALS HET GING EN ZOALS HET GAAT

De Regge

De Regge is een regenrivier die vroeger al het water opving en als riool gebruikt werd. Nu is zij helder en zo schoon dat zelfs het ijsvogeltje weer is te zien.

Lees verder

Overtoom

Wie kent niet het woord overtoom? In de Regge passeert de zomp twee stuwen met hulp van overtomen, een lorrie waar de zomp opvaart en naar de andere kant getrokken wordt.

Lees verder

Geschiedenis

De Regge was wat nu de A1 is, dé levensader van Twente naar de Hanzesteden Zwolle en Kampen. 200 jaar geleden voeren hier honderden Enterse zompen en nu weer drie.

Lees verder

De Zompen

De zomp is een eikenhouten platbodem van ± 12 meter lang met fokzeil en grootzeil. Een fantastisch zeilschip en goed bestuurbaar en zeer geschikt voor ondiep water.

Lees verder