Trouwen

Trouwen op De Waarf

In Enter heeft u de mogelijkheid om te trouwen op een prachtige en historische locatie. De gemeente Wierden heeft de scheepswerf "De Enterse Waarf" aangewezen als trouwlocatie. Het is een unieke plek om letterlijk en figuurlijk in het huwelijksbootje te stappen. In de bezoekersruimte mag het bruidspaar maximaal 50 gasten meebrengen. De zomp ligt met fok aan de kade om daar prachtige foto's te maken met bruidspaar en familie. 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de trouwambtenaar van de gemeente Wierden.
Wij geven u graag de gelegenheid om De Waarf te bezichtigen.
Kosten trouwen € 300,00, bij duur langer dan 2 uur brengen wij € 65,00 facilliteringskosten in rekening.Schermlosten € 25,00

   

Folder downloaden

Eten en drinken op de Waarf

Tijdens uw bezoek aan de Waarf, is het mogelijk iets te eten en/of te drinken op het terras of in de ontvangstruimte.

 

 

  Online boeken

Laatste nieuws

VOOR MEER NIEUWS >>

Varen waar geen water is

ZOALS HET GING EN ZOALS HET GAAT

De Regge

De Regge is een regenrivier die vroeger al het water opving en als riool gebruikt werd. Nu is zij helder en zo schoon dat zelfs het ijsvogeltje weer is te zien.

Lees verder

Overtoom

Wie kent niet het woord overtoom? In de Regge passeert de zomp twee stuwen met hulp van overtomen, een lorrie waar de zomp opvaart en naar de andere kant getrokken wordt.

Lees verder

Geschiedenis

De Regge was wat nu de A1 is, dé levensader van Twente naar de Hanzesteden Zwolle en Kampen. 200 jaar geleden voeren hier honderden Enterse zompen en nu weer drie.

Lees verder

De Zompen

De zomp is een eikenhouten platbodem van ± 12 meter lang met fokzeil en grootzeil. Een fantastisch zeilschip en goed bestuurbaar en zeer geschikt voor ondiep water.

Lees verder