Acteurs gezocht

Om de geschiedenis van de gouden eeuw van Enter, de ‘zompentijd’ en de prachtige natuur, beter te kunnen presenteren krijgt Enter een ultra modern bezoekerscentrum. Bij de Waarf is een Twentse schuur gebouwd en op de zolder van die schuur worden er straks spannende verhalen verteld en getoond.

 

Bestuursleden Ina Mennegat en Henk Velten: “We nemen de bezoekers mee op reis om te ervaren, te leren en te onderzoeken hoe het zit met die eigenzinnige Enterse schippers van toen. We zoeken daarom acteurs voor een film, in het decor van het prachtige Enters Reggedal. Kortom, mensen die in de huid willen kruipen van de acht personages, in de leeftijden van 8 tot 80 jaar.  Acteerervaring heeft natuurlijk voorkeur. Doel is om in maart één opnamedag te organiseren.

Wil je meer informatie of wil je je opgeven als acteur voor de film? Stuur dan een mail naar: info@entersezomp.nl

Men wil graag: een profielfoto, leeftijd, voor welke persoon je gemotiveerd bent, telefoonnummer.

Laatste nieuws

VOOR MEER NIEUWS >>

Varen waar geen water is

ZOALS HET GING EN ZOALS HET GAAT

De Regge

De Regge is een regenrivier die vroeger al het water opving en als riool gebruikt werd. Nu is zij helder en zo schoon dat zelfs het ijsvogeltje weer is te zien.

Lees verder

Overtoom

Wie kent niet het woord overtoom? In de Regge passeert de zomp twee stuwen met hulp van overtomen, een lorrie waar de zomp opvaart en naar de andere kant getrokken wordt.

Lees verder

Geschiedenis

De Regge was wat nu de A1 is, dé levensader van Twente naar de Hanzesteden Zwolle en Kampen. 200 jaar geleden voeren hier honderden Enterse zompen en nu weer drie.

Lees verder

De Zompen

De zomp is een eikenhouten platbodem van ± 12 meter lang met fokzeil en grootzeil. Een fantastisch zeilschip en goed bestuurbaar en zeer geschikt voor ondiep water.

Lees verder