Boeken, Corona

Geplaatst op: 24-07-2021

We varen nog tot eind oktober

Oorspronkelijk bericht 24-07-2021

Corona informatie

Er zijn regels die we in acht moeten nemen. Regels veranderen soms, onze website wordt daarom regelmatig bijgewerkt. Klik hier voor meer informatie over corona.

 

  Contact en Info

 

 Online boeken

  

Vaste vaarten

Het seizoen van vaste vaarten is voorbij. Veel mensen hebben er gebruik van gemaakt, daar zijn we heel dankbaar voor.  We hebben gevaren op vaste tijden in Enter, Hellendoorn en Rijssen. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer vaste vaarten organiseren.

 

Te boeken vaarten voor groepen

 

Tot eind oktober kun je een groepsvaart boeken voor Rijssen, Hellendoorn en Enter. Beschikbare tijden worden getoond bij Online Boeken.

 

Boek een combi groepsvaart + bezoek aan de Pelmolen te Rijssen. Lees meer.

    

Waarf Enter

Terras bij de Waarf te Enter: Openingstijden: zaterdag en woensdag van 12.00 - 17.00 uur. 

Voor vergadering of partijen gelieve men te boeken.

 

 Ga naar online boeken

Laatste nieuws

VOOR MEER NIEUWS >>

Varen waar geen water is

ZOALS HET GING EN ZOALS HET GAAT

De Regge

De Regge is een regenrivier die vroeger al het water opving en als riool gebruikt werd. Nu is zij helder en zo schoon dat zelfs het ijsvogeltje weer is te zien.

Lees verder

Overtoom

Wie kent niet het woord overtoom? In de Regge passeert de zomp twee stuwen met hulp van overtomen, een lorrie waar de zomp opvaart en naar de andere kant getrokken wordt.

Lees verder

Geschiedenis

De Regge was wat nu de A1 is, dé levensader van Twente naar de Hanzesteden Zwolle en Kampen. 200 jaar geleden voeren hier honderden Enterse zompen en nu weer drie.

Lees verder

De Zompen

De zomp is een eikenhouten platbodem van ± 12 meter lang met fokzeil en grootzeil. Een fantastisch zeilschip en goed bestuurbaar en zeer geschikt voor ondiep water.

Lees verder